Speel filmpje
Oostduinkerke

Residentie Wanderer

Vanaf 290.000 euro

Nostalgie, moderne esthetiek en functionaliteit verenigd in een sterk architecturaal concept: dat is Residentie Wanderer te Oostduinkerke.

Oostduinkerke is een dorp aan de Belgische Kust en een deelgemeente van de gemeente Koksijde. Oostduinkerke heeft tal van exclusieve wijken waaronder Sint-André en Duinpark.
De gemeente Koksijde ligt tussen Nieuwpoort en De Panne.

Residentie Wanderer telt vijftien villa-appartementen en garages, die te koop worden aangeboden.

Bij het interieur van de nieuwbouwappartementen is niets aan het toeval overgelaten. De continue samenwerking tussen de architect en onze binnenhuisarchitecte resulteerde in de ontwikkeling van ruime en toegankelijke woonappartementen waarin wooncomfort en functionaliteit hand in hand gaan.

Alle appartementen hebben grote raampartijen waardoor er een optimale lichtinval aanwezig is. Vanop de ruime zonneterrassen kan u eindeloos genieten van de gezonde zeelucht.

De nieuwe appartementen zijn luxueus afgewerkt met een eigentijdse, ingerichte keuken en badkamer. De appartementen hebben twee of drie slaapkamers.
Gezien de ruime oppervlaktes van de appartementen kan er permanent gewoond worden, maar kunnen ook gebruikt worden als tweede verblijf.

 
Bekijk locatie
Residentie Wanderer, Oostduinkerke
De appartementen in Residentie Wanderer hebben drempelluwe en zongerichte, ruime terrassen
Ruime leefruimte met open, ingerichte keuken
De grote raampartijen aan de achterzijde van de residentie zorgen voor een ruime lichtinval in de appartementen
Gezelligheid troef!
Samen met de binnenhuisarchitecte kan u het appartement naar eigen smaak afwerken en inrichten.
Zicht vanuit de gezellige leefruimte naar de open keuken.
Indien u dit wenst, kunnen de meubels op maat worden gemaakt voor u.
Houdt u van een moderne of meer landelijke keuken? Alles is mogelijk.
Terwijl u aan het koken bent, blijft u contact houden met de huisgenoten.
De badkamer is ingericht met een badkamermeubel, inloopdouche en toilet. Zowel voor de vloer als de inloopdouche wordt gebruik gemaakt van gietvloer.
De appartementen tellen twee of drie slaapkamers.
Een voorbeeld van een slaapkamer, ingericht met een brugkast en extra ingemaakte kasten.
De tweede slaapkamer kan worden ingericht met een stapelbed en extra zetelbed
Slaapkamer 2.

overzicht plantekeningen

App 00.01Twee-slaapkamerappartement met een opp van ca 102 m² en een ruim zonneterrasApp 00.02 (verkocht)App 00.03Twee-slaapkamerappartement met een opp van ca 108 m² en ruim zonneterrasApp 00.04 (verkocht)App 00.05Drie-slaapkamerappartement met een opp van ca 117 m² en ruim zonneterrasApp 01.01Twee-slaapkamerappartement met een opp van ca 102 m² en zonneterrasApp 01.02Twee-slaapkamerappartement met een opp van ca 110 m² en een zonneterrasApp 01.03Twee-slaapkamerappartement met een opp van ca 108 m² en een zonneterras
App 01.042-slaapkamerappartement met een opp van ca 95 m² met zonneterrasApp 01.05 (verkocht)App 02.01 (verkocht)App 02.02Twee-slaapkamerappartement met een opp van 93 m² en zonneterras App 02.03Twee-slaapkamerappartement met een opp van 86 m² en zonneterrasApp 02.04 (verkocht)App 02.05 (verkocht)

Vragen of interesse?

Heeft u vragen over dit project, of wenst u meer informatie? Contacteer dan geheel vrijblijvend onze verkoopscoördinator Mieke Borret via 0488 / 24 37 65 of email (miekeborret@driemo.be). Klik desgewenst op de knop hiernaast om ons te contacteren via het algemene contactformulier.
Contacteer ons

Een greep uit onze projecten