NIEUWBOUW IN SINT-IDESBALD

De Spinnaker

Zeven nieuwbouwappartementen in de duinen van St-Idesbald.

De Spinnaker is gesitueerd op de hoek van de Koninklijke Baan en R.Allemeeschlaan in St-Idesbald, in de duinen. Als het ware een afgesloten oase vlakbij de zee en de Koksijde Yachting Club. 

Het project biedt zes stijlvolle één- of tweeslaapkamerappartementen, die omwille van hun grootte en hun afwerking in aanmerking komen voor vaste residentie of als tweede verblijf. 
Er is een uitzonderlijke penthouse met drie slaapkamers en terras rondom.
Elk appartement beschikt over ruime en zongerichte leefterrassen. De appartementen hebben een kwalitatieve en duurzame afwerking, en ook een eigen kelderberging.
Er is de mogelijkheid een garage/staanplaats in het gebouw aan te kopen

Meer info: http://www.despinnaker.be

De Spinnaker, NIEUWBOUW IN SINT-IDESBALD
De Spinnaker is gelegen op de hoek van de Koninlijke Baan en R. Allemeeschlaan, in de duinen.
De appartementen hebben ruime zongerichte terrassen
De appartementen kunnen dienst doen als hoofdverblijf of tweede verblijf
De appartementen hebben grote raampartijen uitgevend op de terrassen
Onze interieurachitecte Ilse begeleidt de klanten persoonlijk bij het maken van de keuzes voor de inrichting
Omwille van hun grootte en hun afwerking komen de appartementen in aanmerking voor vaste residentie als voor tweede verblijf
De appartementen liggen vlakbij de zee en de Koksijde Yachting Club
Er zijn zowel één-als tweeslaapkamerappartementen, telkens met leefterrassen. De penthouse telt drie slaapkamers en twee badkamers

overzicht plantekeningen

De Spinnaker 1 GV01 (verkocht)De Spinnaker 1 GV02EĆ©nslaapkamerappartement met ruim zonneterras en avondterrasdownload/plannen/spinnaker-verkoopsplan-02-gv02-2020-03-06.pdfDe Spinnaker 1 GV03Tweeslaapkamerappartement met twee ruime terrassendownload/plannen/spinnaker-verkoopsplan-03-gv03-2020-03-06.pdfDe Spinnaker 1 01/01 (verkocht)
De Spinnaker 1 01/02 (verkocht)De Spinnaker 1 01/03Tweeslaapkamerappartement met twee terrassendownload/plannen/spinnaker-verkoopsplan-06-0103-2020-03-06.pdfDe Spinnaker 1 02/01 (verkocht)

Vragen of interesse?

Heeft u vragen over dit project, of wenst u meer informatie? Contacteer dan geheel vrijblijvend Mieke Borret via 0488 / 24 37 65 of email (miekeborret@driemo.be). Klik desgewenst op de knop hiernaast om ons te contacteren via het algemene contactformulier.
Contacteer ons

Een greep uit onze projecten

X
Download bestand

Vul uw naam en e-mailadres in om dit document te kunnen downloaden.