NIEUWBOUW IN DE PANNE

Garagecomplex Driemo Fase II

Vanaf 43.500 euro

Wegens de snelle uitverkoop van de garages in het eerste garagecomplex en de blijvende grote vraag start Driemo met de bouw van een tweede garagecomplex nabij het Canadezenplein.

Bent u té vaak op zoek naar een parking? Een eigen parkeergarage is niet alleen handig voor uw eigen auto, maar is een slimme belegging. Een parkeerbox heeft een lage financiële instapdrempel in vergelijking met ander vastgoed en u hebt er amper onderhoudskosten aan.

Het project omvat 80 garages verdeeld over drie verdiepingen: niveau -1, gelijkvloers en niveau +1. Alle niveaus zijn rechtstreeks toegankelijk via een zachte inrijhelling.

Het dak van de parkeerzone wordt omgevormd tot een aangenaam ecologisch groendak waardoor de omwonenden een natuurlijk zicht hebben.

Met dit garagecomplex wordt een oplossing aangereikt voor het parkeerprobleem in De Panne.

Ons aanbod omvat individuele parkings, enkele garageboxen van ca 6m op 3m alsook enkele dubbele garageboxen met comfortabele manoeuvreerruimte tussen de garages.

De kleinschaligheid, de optimale verlichting en de automatische sectionale inrijpoort garanderen uw veiligheid.

  • Alternatief voor lage rentes
  • Budgetvriendelijke investering
  • Jaarlijkse meerwaarde
  • Toplocatie

Klik hier voor meer info: http://garagesdepanne.be
 

Garagecomplex Driemo Fase II, NIEUWBOUW IN DE PANNE
Inrit via de Nieuwpoortlaan 139
Klik op een foto om deze te vergroten
  

overzicht loten & plantekeningen

Vragen of interesse?

Heeft u vragen over dit project, of wenst u meer informatie? Contacteer dan geheel vrijblijvend Mieke Borret via 0488 / 24 37 65 of email (miekeborret@driemo.be). Klik desgewenst op de knop hiernaast om ons te contacteren via het algemene contactformulier.
Contacteer ons

Een greep uit onze projecten

X
Download bestand

Vul uw naam en e-mailadres in om dit document te kunnen downloaden.