Laatste 2 appartementen
Bel voor info 0472/10 00 76
Nieuwbouw in De Panne

Residentie Vox Maris

Residentie Vox Maris is gelegen op de zeedijk van De Panne. Het gebouw geniet een stijlvolle architectuur met frontaal zeezicht.
De residentie telt 8 appartementen met telkens een privé kelderberging en 2 fietshaken. Er is mogelijkheid tot aankoop van garages.
De appartementen bestaan uit een woonkamer waaruit je kan genieten van het prachtige zeezicht, een open keuken met aansluitend de eethoek, een aparte, ruime berging, gastentoilet, badkamer badkamermeubel en douche. Achteraan bevinden er zich 2 volwaardige slaapkamers, die beiden uitgeven op een terras.

Residentie Vox Maris, Nieuwbouw in De Panne
Residentie Vox Maris geniet een frontaal zeezicht
Residentie Vox Maris telt 8 appartementen met mogelijkheid aankoop garage.
De open keuken paalt aan de woonkamer waarbij u nog kan genieten van het zeezicht.
Het appartement telt 2 volwaardige slaapkamers.
Appartement op de 6de verdieping met frontaal zeezicht
interieur
interieur
interieur

overzicht plantekeningen

duplex 01.01 (verkocht)appartement 02.01 (verkocht)appartement 03.01appartement op de 3de verdieping bestaande uit: inkom met gastentoilet, ruime berging, woonkamer, eethoek en open keuken, badkamer met badkamermeubel en douche, 2 slaapkamers en terrasdownload/plannen/voxmaris-jordy-verkoopsplan-typeverdieping-2016-12-22.jpgappartement 04.01appartement op de 4de verdieping bestaande uit: inkom met gastentoilet, ruime berging, woonkamer, eethoek en open keuken, badkamer met badkamermeubel en douche, 2 slaapkamers en terrasdownload/plannen/voxmaris-export-driemo-verkoopsplan-typeverdieping-2016-12-08_9.pdf
appartement 05.01 (verkocht)appartement 06.01 (verkocht)appartement 07.01 (verkocht)duplex 08.01 (verkocht)

Vragen of interesse?

Heeft u vragen over dit project, of wenst u meer informatie? Contacteer dan geheel vrijblijvend Gill Demeester via 0494 / 50 87 46 of email (gill.demeester@agencedriemo.be). Klik desgewenst op de knop hiernaast om ons te contacteren via het algemene contactformulier.
Contacteer ons

Een greep uit onze projecten

X
Download bestand

Vul uw naam en e-mailadres in om dit document te kunnen downloaden.