VERKOCHT
NIEUWBOUW IN LEDEGEM

Verkocht

198000

Investeren in vastgoed blijft nog altijd interessant. In woonerf Acacia kunnen we momenteel een volledig afgewerkt appartement aanbieden met een rendement van 3,2%. Wij bieden u de huurgarantie aan.  
Ideaal dus om te beleggen!!

Woonerf Acacia is een project met een minimum aan gemeenschappelijke kosten. Er is bv geen gemeenschappelijke inkomhal aanwezig. Elke gestapelde woning heeft zijn eigen inkom. De syndickosten zijn heel laag zowel voor de huurder als voor de verhuurder.

De gestapelde woning bevindt zich op de eerste verdieping en bestaat uit een eigen inkom met trap. Er is een heel lichtrijke leefruimte met ingerichte open keuken, beiden uitgevend op een groot, zuidwestelijk georiënteerd terras. Er is een ruime badkamer met inloopdouche en badkamermeubel, een gastentoilet en 2 slaapkamers.

Wenst u een bezoek te brengen, maak dan zeker een afspraak via het nummer 0488/24 37 65.

Verkocht, NIEUWBOUW IN LEDEGEM
Woonerf Acacia omgeven met groen
Elk heeft zijn eigen inkom.
Gezellige leefruimte, afwerking naar wens
Leefruimte met veel lichtinval
Rustige omgeving onder de kerktoren

overzicht plantekeningen

Vragen of interesse?

Heeft u vragen over dit project, of wenst u meer informatie? Contacteer dan geheel vrijblijvend Mieke Borret via 0488 / 24 37 65 of email (miekeborret@driemo.be). Klik desgewenst op de knop hiernaast om ons te contacteren via het algemene contactformulier.
Contacteer ons

Een greep uit onze projecten

X
Download bestand

Vul uw naam en e-mailadres in om dit document te kunnen downloaden.